Logo-Meetings-awards 800

bestevergaderlocatievanhetjaar

Over MEETINGS

MEETINGS is het brede vakmagazine voor de organisatie van alle vormen van zakelijke bijeenkomsten en incentives. Meetings bestaat sinds 1987 en is het grootste vakblad in de branche. Als u uw stem heeft uitgebracht kunt u een kosteloos exemplaar van MEETINGS als proefnummer aanvragen.

Bent u organisator van zakelijke bijeenkomsten? 
Dan verwijzen wij u graag naar MeetingsGuide.nl, een website waar u ideale meetinglocaties met elkaar kunt vergelijken op diverse aspecten.

Vertegenwoordigd u een locatie? 
En wilt u meer weten over ons media-platform en de mogelijkheid voor offline en online advertising alsmede direct marketing? Kijk dan op https://meetingsguide.nl/magazine-3/media

Brinkman Media Group (BMG), uitgever van MEETINGS, is marktleider in vakmedia voor professional entertainment, home entertainment, events en M.I.C.E.

MEETINGS verschijnt 10x per jaar, de internationale editie (voor IMEX en IBTM 2x per jaar, en is het jaarboek: De MEETINGS Locatie TOP-500. De publicaties kennen een breed bereik in de doelgroep waar met name beslissers in de focus van onze redactieformule staan.
De mediaproducten bestaan zowel uit print, online en live events.

BMG logo

Contactgegevens:

Bezoekadres (gelijk aan postadres)
Kerkenbos 10 - 15E
6546 BB Nijmegen
 
Telefoon
+31 (0)24 760 06 60
 
Fax
+31 (0)24 760 06 61
 
E-mail
info@brinkmanmediagroup.nl

VergaderLocatie van het jaar AWARD

MeetingsGuide.nl